|
Zaman: 04 Eyl 2010 Cmt, 9:34 pm
|
Cevaplanmamış mesajlar | Aktif başlıkları görüntüle
Galatasaray Superleague Formula İtalya Yarışı'nın Başlamasına
kaldı
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
| Yazar |
Mesaj |
|
SchuMine
|
Mesaj Başlığı: Federasyonda Yeni Ayrilik Haberleri Gönderilme zamanı: 27 Tem 2010 Sal, 4:28 pm |
|
| Site Yoneticisi |
 |
Kayıt: 28 Eyl 2002 Cmt, 9:15 pm Mesajlar: 9386 Konum: İstanbul
|
|
Az önce aldığım bir telefonla Banu Başeren ve Metin Çeker'in federasyondaki görevlerinden ayrıldığı haberini aldım. Kendileri mi ayrıldı, Mümtaz Bey'le ortak karar mi bilmiyorum, saniyorum yönetim kurulunun karari ve isteğiymiş ama Mumtaz bey bir toplantı yapıp açıklamada bulunacakmış yarın.
Radikal bir değişiklik. Tabi zaten federasyonda yürüyen bi sistem var, kısa vadede bir sıkıntı olmayacaktır ama uzun vadede önemli iki ismin ayrılması neleri doğuracak beraber göreceğiz.
_________________ http://www.rally-sport.com is only thing on my mind, in my soul and heart...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
Kaan Dursoy
|
Mesaj Başlığı: Re: Federasyonda Yeni Ayrilik Haberleri Gönderilme zamanı: 28 Tem 2010 Çrş, 8:10 am |
|
Kayıt: 18 Şub 2005 Cum, 5:32 pm Mesajlar: 130 Konum: İstanbul
|
|
Süregelen istifalar , yüksek yarış bütçelerinin nereye harcandığı , birtürlü türkiyedeki otomobil sporlarında ne iş yaptığı bilinmeyen omsport vakası işi buralara getirdi demek.Zaten bir problem olduğu belliydi.Bence otomobil sporları camiası Metin Çeker için üzülür , Banu Başeren için ise parti düzenler.Bunca zaman paraların nereye ve nasıl aktığı hep flu kaldı.Bir tosfedgate skandalı patlayabilir.
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
eemin
|
Mesaj Başlığı: Re: Federasyonda Yeni Ayrilik Haberleri Gönderilme zamanı: 30 Tem 2010 Cum, 3:05 pm |
|
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
SchuMine
|
Mesaj Başlığı: Re: Federasyonda Yeni Ayrilik Haberleri Gönderilme zamanı: 05 Ağu 2010 Prş, 7:21 am |
|
| Site Yoneticisi |
 |
|
|
Dün tosfed'de yönetim kurulu toplantısı vardı; nasıl geçmiş, ne kararlar çıkmış bilginiz var mi?
_________________ http://www.rally-sport.com is only thing on my mind, in my soul and heart...
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
SchuMine
|
Mesaj Başlığı: Re: Federasyonda Yeni Ayrilik Haberleri Gönderilme zamanı: 05 Ağu 2010 Prş, 2:22 pm |
|
| Site Yoneticisi |
 |
|
|
05 Ağustos 2010
TOSFED BASIN AÇIKLAMASI
04.08.2010 tarihinde, Yönetim Kurulu’nun yapmış olduğu toplantı neticesinde, son günlerde kamuoyuna yansımış çeşitli görüşler ve bilgiler ile ilgili olarak, aşağıdaki açıklamayı yapmak ihtiyacı hissedilmiştir.
1.) Yönetim Kurulu’nun toplantılarında tartışılan konuların resmi bir açıklama yapılmadan, kısmen ve / veya farklı şekilde kamuoyuna duyurulmasının, Federasyonumuza zarar verdiği ve Yönetim Kurulu’nun çalışma prensiplerine etik olarak uymadığı hususunda mutabık kalınmıştır. Bu tip davranışlar aynı zamanda Yönetim Kurulu’nun çalışmasında gereksiz zaman kayıplarına da sebep olmakta ve Yönetim Kurulu’nun asli görevini yerine getirmesini engellemektedir.
Bu nedenle aksi yönde davranışlar sergileyen Yönetim Kurulu ve Federasyon üyeleri ile çalışılmama kararı alınmıştır. Sn. Oyman Atabay ile birlikte çalışmanın da yukarıda belirttiğimiz sebeplerle uygun ve yapıcı olmadığı görüşüne varılmıştır.
2.) Bütün otomobil sporları camiasının, Federasyon’dan, sporcusuna kadar tüm birimleriyle birlikte uyum içerisinde el ele bu sporun gelişmesi için çalışması gerektiğine inanıyoruz. Bu huzurlu çalışma ortamının oluşması için de geçmişten gelen tüm ön yargılı suçlamaları ve ithamları incelemek üzere Yönetim Kurulu tarafından inceleme komisyonu kurulmasına karar verilmiştir.
3.) Bu nedenle Federasyon’un bütün birimleri hakkında, yolsuzluk, görevini kötüye kullanma ve benzeri konular ile ilgili bilgi sahibi olan kişi ve kuruluşların, en geç 16.08.2010 tarihine kadar ellerindeki tüm ispata yönelik bilgi ve belgeleri, Yönetim Kurulu üyesi Sn. Erdal Tokcan dikkatine, kapalı zarf içerisinde TOSFED adresine teslim etmelerini rica ederiz.
4.) İkinci maddede belirtilen çalışma ortamının sürekliliğinin sağlanabilmesi için de, inceleme komisyonu kararları açıklandıktan sonra yapılacak tüm haksız ve mesnetsiz suçlama ve ithamlarla ilgili olarak hukuki işlemler başlatılacağını bilgilerinize sunarız.
Tüm kamuoyuna duyurulur. Saygılarımızla,
TOSFED Yönetim Kurulu
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
SchuMine
|
Mesaj Başlığı: Re: Federasyonda Yeni Ayrilik Haberleri Gönderilme zamanı: 20 Ağu 2010 Cum, 7:56 pm |
|
| Site Yoneticisi |
 |
|
|
Tüm Kulüplerimiz, Markalarımız, Takımlarımız, Yarışmacılarımız ve Görevlilerimizin dikkatine,
5 Ağustos 2010 tarihinde TOSFED Yönetim Kurulu tarafından yapılan Basın Açıklaması ile Federasyon birimlerinde yapılan yolsuzluklar, görevini kötüye kullanmalar ve benzeri konularda bilgi sahibi olanların, ellerindeki tüm ispata yönelik bilgi ve belgeleri 16 Ağustos 2010 tarihine kadar Federasyon inceleme komisyonuna kapalı zarf içinde Federasyona teslim etmeleri istenmiş ve bu açıklama, Federasyonumuza bağlı tüm Kulüpler, Takımlar, Markalara ve basına iletilmiş, ayrıca TOSFED İnternet Sayfasında da yayınlanmıştır.
Belirtilen süre içinde Federasyon Araştırma Komisyonuna bu konuda hiçbir başvuru yapılmamıştır. Dolayısı ile, inceleme komisyonunca, çalışmasına mesnet teslim edecek hiçbir bilgi ve belge bulunmadığı açıklanmıştır. Bundan sonra yapılacak tüm haksız ve mesnetsiz beyan ve ithamlarla ilgili olarak, ilgililer hakkında hukuk ve ceza davaları açılacağı bilgilerinize sunulur.
Tüm kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla,
TOSFED Yönetim Kurulu
|
|
| Başa Dön |
|
 |
|
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)
|
[ 6 mesaj ] |
|
 |
Kimler çevrimiçi |
 |
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir |
|
Bu foruma yeni başlıklar gönderemezsiniz Bu forumdaki başlıklara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı düzenleyemezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu foruma eklentiler gönderemezsiniz
|